Proprietate intelectuală și IT

Proprietate intelectuală și IT

Proprietate intelectuală și IT

Drepturile de proprietate intelectuală sunt active importante pentru o companie, iar valoarea drepturilor de proprietate intelectuală este adesea de mare importanță în ceea ce privește achiziția și vânzarea companiilor. Societatea de avocatură NJORD oferă consultanță în legătură cu toate nevoile și considerațiile dvs.

 

„Tănase & Partenerii” oferă clienților săi consultanță în legătură cu toate aspectele  legate de protecția proprietății intelectuale, venind cu  soluții creative care le permit să obțină o compensație atunci când concurenții încalcă drepturile lor de proprietate intelectuală sau reclamă în mod fals încălcarea. Avocații noștri protejează și aplică drepturile de proprietate intelectuală în fața autorităților publice (AGPI, CONSILIUL CONCURENȚEI etc.). Avem o bogată experiență de protecție a drepturile de proprietate intelectuală  prin intermediul procedurilor contencioase și soluționări extrajudiciare a cauzelor.

 

Dezvoltarea permanentă a tehnologiei atrage nevoia continuă de a implementa în activitatea oricărei societăți elemente ce țin de IT. „Tănase & Partenerii” oferă servici de consultanță  societăților ce practică activitate informatică,  societăților ce practică  comerțul electronic.