Depositphotos_127218380-8_original-3

Încredere, profesionalism, loialitate

Din 2007, prin asocierea avocaţilor Alexandru Tănase şi Janeta Hanganu, suntem cunoscuţi pe piaţa serviciilor juridice din Moldova pentru munca noastră profesionistă, inteligentă şi complexă, pusă la dispoziţia tuturor categoriilor de clienţi, de la persoane fizice, întreprinderi mici şi mijlocii, până la corporaţii mari şi instituții financiare. Ne regăsim în muncă creativă şi idei novatoare, fiind oricând dispuși să le implementăm alături de clienții noștri.

Suntem cunoscuți publicului larg pentru pledoariile din instanţă, profesionalismul şi detaliile din documentele scrise, precum și pentru discreţia, confidenţialitatea şi respectul pe care îl purtăm clienţilor noştri.

Serviciile noastre sunt mereu orientate spre beneficiul clientului. Ele reflectă îndelungata experiență practică a membrilor echipei, și în același timp, sunt adaptate lumii mereu în schimbare în care activăm.

„Tănase & Partenerii” are un portofoliu semnificativ de clienți internaționali, oferindu-și serviciile și firmelor străine pentru ca acestea să pătrundă pe piaţa moldovenească. Avocaţii noştri vorbesc rusa, engleza, franceza și germana, înlesnind astfel conlucrarea și atingerea scopurilor comune.

Acceptăm cu entuziasm fiecare nouă provocare și suntem alături de clienții noștri pentru a-i susține la deschidea de noi orizonturi.