Angajări și dreptul muncii

Angajări și dreptul muncii

Angajări și dreptul muncii

Chiar dacă compania dvs. are un departament de resurse umane puternic și calificat, datorită legislației complexe ce reglementează piața muncii, vor exista situații în care aveți nevoie de consultanță juridică externă. „Tănase & Partenerii” are o bogată experiență în toate domeniile dreptului muncii din toate domeniile de afaceri – atât în sectorul privat, cât și sectorul public. Prin urmare, consultanța pe care o oferim, este bazată pe provocările generate de specificul acestui domeniu.

„Tănase & Partenerii”  oferă asistență persoanelor fizice în negocierea clauzelor la încheierea contractelor de angajare, iar în caz de necesitate, reprezentăm în fața instanțelor de judecată  în cazurile de concediere ilegală, tratament discriminatoriu, etc.

„Tănase & Partenerii” oferă consultanță juridică pentru tot ansamblul de probleme juridice legate de obligațiile născute din raporturile de muncă, atât în raport cu autoritățile administrative, cât și în fața instanțelor judecătorești. Oferim asistență în redactarea de actelor  de ordine interioară (organigrame, regulamente de organizare și funcționare, regulamente interne, etc).

„Tănase & Partenerii” oferă asistență în relaționarea dintre  angajatori și sindicate (redactarea și negocierea contractelor colective de muncă, concedierile colective, accidente de muncă, detașări și delegări etc.