Profesia de avocat este o profesie, pe cât de nobilă, pe atât de dificilă, dar, totodată, plină de dinamism, care aduce mereu noi provocări și satisfacții celor care o practică cu conștiința rolului misiunii sociale. Fără îndoială, avocații au un rol esențial. Astfel, rolul lor constă nu doar în aceea de a fi loiali intereselor persoanelor cărora le asigură asistența juridică, dar si sa vegheze la înfăptuirea actului de justiție in mod corect . Vă multumesc pentru dăruirea și angajamentul de care dați dovadă in toate cauzele noastre. Vă admir si va felicit pentru tot ce ați realizat. Vă doresc mult succes și rezultate strălucite în exercitarea cu onoare a profesiei de avocat, un exemplu de solidaritate între profesioniștii juridici pentru aplicarea corectă a legii, în mod echitabil, imparțial și durabil.

Coriolan Secora

Client

My father, who was from a wealthy family and highly educated, a lawyer, Yale and Columbia, walked out with the benefit of a healthy push from my mother, a seventh grade graduate, who took a typing course and got a secretarial job.

George Weinberg

Lawyer

It is impossible to struggle for civil rights, equal rights for blacks, without including whites. Because equal rights, fair play, justice, are all like the air: we all have it, or none of us has it. That is the truth of it.

Tracy McMillan

Executive Officer